Schepens neemt Colacel over

We zijn verheugd om een cruciaal moment te delen in onze voortdurende toewijding om u te voorzien van uitstekende verpakkingsoplossingen. De overname van Colacel BV, een vooraanstaande naam in ecologische verpakkingen om uitzonderlijke klantenservice, markeert een nieuw tijdperk voor ons.

Wat betekent dit voor u?
📦 Uitgebreid Productassortiment: Geniet van een nog breder scala aan verpakkingsoplossingen, inclusief milieuvriendelijke opties en innovatieve ontwerpen.
🌟 Verbeterde Klantenondersteuning: Onze toewijding aan uitstekende service blijft onwankelbaar, nu ondersteund door extra middelen en expertise.
🌿 Kwaliteitsgarantie: De hoogwaardige verpakking waarop u vertrouwt, blijft voldoen aan of overtreffen uw verwachtingen.
🤝 Naadloze Overgang: Blijf bestellingen plaatsen en op ons rekenen zonder enige onderbreking tijdens deze overgangsperiode.

Houd er rekening mee dat Colacel nu volledig geïntegreerd is in Schepens Verpakkingen, en de bedrijfsnaam niet meer zal voorkomen. Desondanks is de toewijding om u van dienst te zijn sterker dan ooit!

Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen en loyaliteit. We kijken vol verwachting uit naar dit nieuwe hoofdstuk met Schepens Verpakkingen en de mogelijkheid om u blijvend te voorzien van uitzonderlijke verpakkingsoplossingen.

Voor vragen of aanvullende informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. 📞📧