Schepens Packaging Behaalt Opnieuw A++ Kwalificatie in BRC Audit

De BRC Global Standards zijn internationaal erkende normen voor de voedsel- en verpakkingsindustrie, en de consistente A++-beoordeling van Schepens Packaging weerspiegelt het streven om strenge criteria op het gebied van hygiëne, productieprocessen en kwaliteitscontrole te overtreffen.

Deze erkenning zal, naar verwachting bestaande samenwerkingen versterken en nieuwe zakelijke kansen aantrekken, aangezien consumenten en retailers steeds meer de voorkeur geven aan leveranciers met bewezen uitmuntendheid. De proactieve benadering van Schepens Packaging op het gebied van kwaliteitsborging en de toewijding aan innovatie positioneren het als een veerkrachtige en vooruitstrevende leider in de industrie.

Terwijl het bedrijf vooruit kijkt, blijft het gefocust op het handhaven van topkwaliteit en veiligheid, het stimuleren van innovatie en het overtreffen van de verwachtingen van klanten. De A++ kwalificatie van Schepens Packaging zet een nieuwe standaard voor industriële uitmuntendheid en toont de vastberadenheid om het tempo te bepalen voor anderen om te volgen.